Accomodaties d'Amelander Kaap

Veel van de 134 appartementen in d'Amelander Kaap zijn te huur. Deze appartementen zijn 2-kamer (1 slaapkamer) of 3-kamer (2 slaapkamers) appartementen en gelegen op de begane grond of op de verdieping. De ligging van het appartementencomplex is los van het hotel maar is door middel van een overdekte gang wel verbonden voor alle faciliteiten. Zo heb je de unieke combinatie van een comfortabel verblijf in een appartement met alle gemakken van het 4-sterren Fletcher hotel.

Rustige ligging
Rustige ligging
De appartementen liggen op afstand van de doorgaande weg en daardoor waan je je ver weg van de bewoonde wereld. Zelfs in het hoogseizoen kunt u zich hier heerlijk relaxed terugtrekken.
Eigen ingang
Eigen ingang
Het appartementencomplex heeft verschillende eigen ingangen vanaf de 2 grote parkeerplaatsen van het complex. Zo bent u sneller bij uw appartement en sneller bij het strand.
Terrassen
Terrassen
Alle appartementen op de begane grond hebben een eigen terras. De appartementen op de verdieping hebben een balkon. Als de zon schijnt kunt u of in de ochtend of in de middag (afhankelijk van de ligging) daar heerlijk genieten.
Everything for a relaxing
HOLIDAY
FACILITIES
d'AMELANDER KAAP

Share the good life!

facebook facebook facebook
HOLLUM Weerbericht
logo

d'Amelander Kaap Appartementen
Oosterhiemweg 1 | 9161 CZ Hollum-Ameland

Privacy | Over VVE | Inloggen VVE | Huisregelement

© 2019 VVE d'Amelander Kaap